Voedingemiddelen database en calorieteller  

Prestige

Basilicum Mayonaise

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2632 kj
31%
629 kcal
Vet
68,00g
97%
Verzadigd Vet
5,200g
26%
Koolhydraten
3,80g
1%
Suiker
3,40g
4%
Vezels
0,5g
Eiwitten
0,80g
2%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 18 mrt 19 01:57
31%
van ADH*
(629 cal)
31% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (97%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
629
Vet
68g
Kolhy
3,8g
Eiwit
0,8g
100 g bevat 629 calorieën.
Calorieën Verdeling: 97% vet, 2% kolhy, 1% eiwit.

Meer producten van Prestige:

Luxe Stol
Rode Portsaus
Truffelham
Cranberry Notenbrood
Kaiserbroodje
  Bekijk alle Prestige Producten

Andere soorten Mayonaise:

Mayonaise (Vetvrij)
Mayonaise (Mager)
Mayonaise (Caloriearm, Cholesterolvrij)
Mayonaise (Vetarm)
  Bekijk Meer Mayonaise Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Clean Foods Almost Skinny Sauce Mayo
AH Mayo Olijf
MAYONEUR Truffel Mayonaise
Kewpie Wasabi Mayo Sauce
Thomy Mayonaise
Jumbo Mayonaise met Sriracha


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.