Voedingemiddelen database en calorieteller  

Plus

Creme Fraiche Light

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
669 kj
8%
160 kcal
Vet
15,00g
21%
Verzadigd Vet
9,900g
50%
Koolhydraten
3,20g
1%
Suiker
3,20g
4%
Eiwitten
3,00g
6%
Zout
0,25g
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 16 mei 17 10:29
8%
van ADH*
(160 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (8%)
 
Vet (84%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
160
Vet
15g
Kolhy
3,2g
Eiwit
3g
100 g bevat 160 calorieën.
Calorieën Verdeling: 84% vet, 8% kolhy, 8% eiwit.

Verwante Room van Plus:

Linguine Carbonara

Meer producten van Plus:

Bosvruchten Ijsjes
Frambozengebak
Speculoos Koekjes
Vers Gemaakte Pasta Zalm
Krokante Zoute Sticks
  Bekijk alle Plus Producten

Andere soorten Room:

Slagroom (Vol)
Room (Light)
Slagroom
Slagroom (Onder Druk)
Koffieroom (Vetarm)
  Bekijk Meer Room Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Plus Linguine Carbonara
PICNIC Zure Room
Ella Room Dessert Double Choc
Melkan Kruiden Roomkaas
Blue Band Kookroom 15%
Alpro Cooking Light


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.