Voedingemiddelen database en calorieteller  

PhD

Diet Whey

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 reep (50 g)
per portie
RI*
Energie
745 kj
9%
178 kcal
Vet
4,50g
6%
Verzadigd Vet
2,300g
12%
Koolhydraten
14,00g
5%
Suiker
0,80g
1%
Vezels
0,3g
Eiwitten
25,00g
50%
Zout
-
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 14 apr 16 08:16
9%
van ADH*
(178 cal)
9% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (28%)
 
Vet (21%)
 
Eiwitten (51%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
178
Vet
4,5g
Kolhy
14g
Eiwit
25g
1 reep (50 g) bevat 178 calorieën.
Calorieën Verdeling: 21% vet, 28% kolhy, 51% eiwit.

Verwante Energy Repen van PhD:

Protein Flapjack
Pharma Whey Protein Bar

Meer producten van PhD:

Smart Protein Lemon Drizzle Cake
Smart Bar Caramel Crunch
Smart Bar White Choc Blondie
Diet Whey Salted Caramel
Smart Bar Chocolate Brownie
  Bekijk alle PhD Producten
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

NXT Level Peanut Boost
XXL Nutrition N'joy Protein Bar White Chocolate Blueberry
Kruidvat Bar Low Sugar Crunchy Caramel
Body & Fit Perfection Bar Deluxe Chocolate Caramel
Aptonia Choco Cereal Bars
Atkins Low Sugar Treat


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.