Voedingemiddelen database en calorieteller  

Oppo

Double Salted Caramel

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
314 kj
4%
75 kcal
Vet
3,30g
5%
Verzadigd Vet
2,400g
12%
Koolhydraten
9,40g
4%
Suiker
6,10g
7%
Vezels
3,7g
Eiwitten
2,50g
5%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 28 okt 19 03:49
4%
van ADH*
(75 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (49%)
 
Vet (38%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
75
Vet
3,3g
Kolhy
9,4g
Eiwit
2,5g
100 g bevat 75 calorieën.
Calorieën Verdeling: 38% vet, 49% kolhy, 13% eiwit.

Verwante Ijs van Oppo:

Salted Caramel Balls
Chocolate Chip Cookie Dough
Vanilla Caramel Brownie
Vanilla Pecan Praline Crunch
Belgian Chocolate Salted Caramel
Caramel Cookie
  Bekijk meer Oppo Ijs Producten

Andere soorten Ijs:

Ijs
Chocolade Ijs (Vol)
Vanille Ijs
Vanille Ijs (Mager)
Aardbeien Ijs
  Bekijk Meer Ijs Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Disco Mix
Nestlé Pirulo Ocean Adventure
Hertog Ijssalon Feestje
Magnum Double Starchaser
Gelatelli Sorbet Lollies
AH Vegan Fudge Brownie


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.