Voedingemiddelen database en calorieteller  

Nevo

Spitskool Bereid

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
88 kj
1%
21 kcal
Vet
0,60g
1%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
1,60g
1%
Suiker
-
Vezels
2,5g
Eiwitten
1,10g
2%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 aug 18 01:58
1%
van ADH*
(21 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (40%)
 
Vet (33%)
 
Eiwitten (27%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
21
Vet
0,6g
Kolhy
1,6g
Eiwit
1,1g
100 g bevat 21 calorieën.
Calorieën Verdeling: 33% vet, 40% kolhy, 27% eiwit.

Verwante Kool van Nevo:

Rode Kool Rauw
Witte Kool Gekookt

Meer producten van Nevo:

Witlof Rauw
Blauwe Bessen
Knolselderij Rauw
Wortelpeterselie
Sesamzaad
  Bekijk alle Nevo Producten

Andere soorten Kool:

Chinese Kool
Rode Kool
Savooikool
Kool
Groene Kool
  Bekijk Meer Kool Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

HAK Rode Kool 0%
AH Rode Kool met Appel Diepvries
Jumbo Tjap Tjoy
PICNIC Stamppot Pompoen Groene Kool
Hello Fresh Mini-Tortilla's met Varkenshaaspuntjes en Gomasio
Freshona Rodekool met Appel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.