Voedingemiddelen database en calorieteller  

MinusL

Frischkäse

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1021 kj
12%
244 kcal
Vet
23,50g
34%
Verzadigd Vet
16,100g
81%
Koolhydraten
2,00g
1%
Suiker
2,00g
2%
Eiwitten
6,00g
12%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 16 feb 19 11:32
12%
van ADH*
(244 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (87%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
244
Vet
23,5g
Kolhy
2g
Eiwit
6g
100 g bevat 244 calorieën.
Calorieën Verdeling: 87% vet, 3% kolhy, 10% eiwit.

Verwante Roomkaas van MinusL:

Roomkaas

Meer producten van MinusL:

Lactose Vrije Kaas
Nuss-Nougat Creme
Kookroom
Volle Melk
Chocolademelk
  Bekijk alle MinusL Producten

Andere soorten Roomkaas:

Roomkaas (Vetarm)
Roomkaas (Voorbewerkt, Vetarm of Vetvrij)
Roomkaas
Roomkaas (Light)
  Bekijk Meer Roomkaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

La Place Bacon & Eggwrap
Paturain 100% Vegan
Primello Peppasweet
Johma Roomkaas Spread Tomaat
St Moret Roomkaas
Garlan Roomkaas met Paprika en Chili


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.