Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 ml
per portie
RI*
Energie
184 kj
2%
44 kcal
Vet
0,50g
1%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
6,80g
3%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
3,60g
7%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 11 jun 15 06:54
2%
van ADH*
(44 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (59%)
 
Vet (10%)
 
Eiwitten (31%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
44
Vet
0,5g
Kolhy
6,8g
Eiwit
3,6g
100 ml bevat 44 calorieën.
Calorieën Verdeling: 10% vet, 59% kolhy, 31% eiwit.

Verwante Yoghurt van MCP:

Magere Yoghurt

Meer producten van MCP:

Volle Melk
  Bekijk alle MCP Producten

Andere soorten Yoghurt:

Vanille Yoghurt (Vetarm)
Yoghurt
Yoghurt (Vetvrij)
Yoghurt (Halfvol)
Vruchtenyoghurt (Vetarm)
  Bekijk Meer Yoghurt Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 ml
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Campina Sterke Start Vanille
Milbona Greek Style Yogurt Blackberry
Danone Hipro Proteïne Skyr Vanille
Optimel Verwenmoment Yoghurt Aardbei Perzik
Oatly Oatgurt Blueberry
Optimel Verwenmoment Yoghurt Lemon Cheesecake


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.