Voedingemiddelen database en calorieteller  

Lindt

Creation Crème Brûlée

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2448 kj
29%
585 kcal
Vet
39,00g
56%
Verzadigd Vet
24,000g
120%
Koolhydraten
52,00g
20%
Suiker
50,00g
56%
Eiwitten
5,60g
11%
Zout
0,25g
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 02 feb 24 05:45
29%
van ADH*
(585 cal)
29% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (36%)
 
Vet (60%)
 
Eiwitten (4%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
585
Vet
39g
Kolhy
52g
Eiwit
5,6g
100 g bevat 585 calorieën.
Calorieën Verdeling: 60% vet, 36% kolhy, 4% eiwit.

Verwante Chocolade van Lindt:

Excellence Honey & Almond
Chocolade 85%
Creation Coulis D'orange
Excellence Fleur de Sel
Teddy
Lindor 70%
  Bekijk meer Lindt Chocolade Producten

Andere soorten Chocolade:

Melkchocolade Snoepjes
Witte Chocolade Snoepjes
Chocolade (Puur)
Chocolade Chips
  Bekijk Meer Chocolade Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Excellent Disco Haasjes
Kellogg's Extra Barista
Upfront Chocolade
Lidl Dark Chocolate 85%
PICNIC 85% Dark Chocolate
Jumbo Paaseitjes Cookie Dough


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.