Voedingemiddelen database en calorieteller  

Lassie

Volkoren Orzo

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1439 kj
17%
344 kcal
Vet
2,20g
3%
Verzadigd Vet
0,600g
3%
Koolhydraten
65,70g
25%
Suiker
3,20g
4%
Vezels
7,5g
Eiwitten
11,50g
23%
Zout
0,05g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 jun 24 12:07
17%
van ADH*
(344 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (80%)
 
Vet (6%)
 
Eiwitten (14%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
344
Vet
2,2g
Kolhy
65,7g
Eiwit
11,5g
100 g bevat 344 calorieën.
Calorieën Verdeling: 6% vet, 80% kolhy, 14% eiwit.

Meer producten van Lassie:

Zilvervliesrijst
Risotto Rijst
Minuutje Basmatirijst
Basmati Rijst
Couscous Ongekookt
  Bekijk alle Lassie Producten

Andere soorten Pasta:

Spaghetti
Macaroni
Vegetarische Pasta met Tomatensaus
Volkoren Spaghetti
Pasta met Vlees Saus
Lasagne met Vlees
  Bekijk Meer Pasta Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Raviolini Bolognese
PICNIC Macaroni Integrali
Grand'Italia Orzo
PICNIC Ravioli Ricotta E Spinaci
Hello Fresh Penne met Koolvisfilet
AH Biologisch Penne


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.