Voedingemiddelen database en calorieteller  

La Luce

Pastasaus Bolognese

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
360 kj
4%
86 kcal
Vet
4,50g
6%
Verzadigd Vet
2,000g
10%
Koolhydraten
5,50g
2%
Suiker
4,00g
4%
Vezels
1,5g
Eiwitten
5,00g
10%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 02 apr 12 12:18
4%
van ADH*
(86 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (27%)
 
Vet (49%)
 
Eiwitten (24%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
86
Vet
4,5g
Kolhy
5,5g
Eiwit
5g
100 g bevat 86 calorieën.
Calorieën Verdeling: 49% vet, 27% kolhy, 24% eiwit.

Verwante Pastasaus van La Luce:

Pastasaus Carbonara
Pastasaus Tomaat Ricotta
Pastasaus Carbonara

Andere soorten Pastasaus:

Spaghettisaus met Groenten (Zelfgemaakt)
Zelfgemaakte Spaghettisaus met Vlees en Groenten
Spaghetti / Marinara Pastasaus
  Bekijk Meer Pastasaus Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Bertolli Siciliana Pastasaus
Bertolli Pecorino
Henri Pastasaus Tomaat Mascarpone
Bertolli Formaggi Tomaat en Kaas
Lidl Pastasaus Knoflook
Combino Pastasaus Carbonara


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.