Voedingemiddelen database en calorieteller  

La Bio Idea

Aceto Balsamico

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
71 kj
1%
17 kcal
Vet
0,00g
0%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
4,00g
2%
Suiker
4,00g
4%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,00g
0%
Zout
0,01g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 08 jul 15 06:59
1%
van ADH*
(17 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (100%)
 
Vet (0%)
 
Eiwitten (0%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
17
Vet
0g
Kolhy
4g
Eiwit
0g
100 g bevat 17 calorieën.
Calorieën Verdeling: 0% vet, 100% kolhy, 0% eiwit.

Meer producten van La Bio Idea:

Passata Di Pomodori
Sugo Per Pasta Olive
Slow Dried Sicilian Spaghetti
Slow Dried Sicilian Conchiglie
Pomodori in Pezzi
  Bekijk alle La Bio Idea Producten

Andere soorten Azijn:

Azijn
Azijn (Cider)
  Bekijk Meer Azijn Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Oil & Vinegar Witte Balsamico Azijn
Vitasia Rice Vinegar
Jumbo Balsamico Azijn uit Modena
AH Italiaanse Witte Wijnazijn
Holland & Barrett Biologische Appelazijn Natuurtroebel
Mazzetti Balsamico Azijn


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.