Voedingemiddelen database en calorieteller  

Keulen

Kippenragout

Voedingswaarde
Portiegrootte
100g
per portie
RI*
Energie
444 kj
5%
106 kcal
Vet
5,6g
8%
Verzadigd Vet
1,7g
9%
Koolhydraten
2,4g
1%
Suiker
0,9g
1%
Vezels
1g
Eiwitten
11g
22%
Natrium
1,1mg
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 30 dec 19 10:17
5%
van ADH*
(106 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (10%)
 
Vet (48%)
 
Eiwitten (42%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
106
Vet
5,6g
Kolhy
2,4g
Eiwit
11g
Er zijn 106 calorieën in een portie Keulen Kippenragout.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 9% kolhy, 42% eiwit.

Meer producten van Keulen:

Limburgse Boerenstengels
Lekker Worstje
Curryworst
Limburgse Rundergoulash
Limburgse Koude Schotel
  Bekijk alle Keulen Producten

Andere soorten Kip:

Kip Drumstick
Kippenvleugel
Kippendij
Kipfilet
Kip
Kip (zonder Vel)
  Bekijk Meer Kip Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Coertjens Kippenworst
Jumbo Balletjes Met Peterselie
AH Kip Satéschnitzel
Lidl Kip Saté Gemarineerd
Vomar Scharrel Kiprollade
Asia Green Garden Japanse Teriyaki


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.