Voedingemiddelen database en calorieteller  

Jumbo

Pinda en Rozijn Reep

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 reep (30 g)
per portie
RI*
Energie
707 kj
8%
169 kcal
Vet
11,40g
16%
Verzadigd Vet
1,800g
9%
Koolhydraten
8,10g
3%
Suiker
5,40g
6%
Vezels
2,1g
Eiwitten
7,50g
15%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 11 feb 19 04:05
8%
van ADH*
(169 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (20%)
 
Vet (62%)
 
Eiwitten (18%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
169
Vet
11,4g
Kolhy
8,1g
Eiwit
7,5g
1 reep (30 g) bevat 169 calorieën.
Calorieën Verdeling: 62% vet, 20% kolhy, 18% eiwit.

Verwante Energy Repen van Jumbo:

Vezelreep Hazelnoot & Cranberry
Protein Bar Hazelnoot
Vezelreep

Meer producten van Jumbo:

Smeerkaas 15+
Krentenwegge
Raviolini Bolognese
Pizzabroodje Vega
Melange Veldsla & Bull's Blood
  Bekijk alle Jumbo Producten
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Nakd Protein Bars Peanut Butter
Prozis Gourmet Bar
Myprotein Impact Bar Dark Choc Sea Salt
Decathlon Choco Cereal Bar
Prozis Protein Peanut Bar
Myprotein Layered Bar Chocolate Peanut Pretzel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.