Voedingemiddelen database en calorieteller  

Hella

Halvarine

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1506 kj
18%
360 kcal
Vet
40,00g
57%
Verzadigd Vet
13,000g
65%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
10,000g
Meervoudig Onverzadigd Vet
16,000g
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,00g
0%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 apr 12 05:40
18%
van ADH*
(360 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (100%)
 
Eiwitten (0%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
360
Vet
40g
Kolhy
0g
Eiwit
0g
100 g bevat 360 calorieën.
Calorieën Verdeling: 100% vet, 0% kolhy, 0% eiwit.

Verwante Boter van Hella:

Boter
Gold
Goede Basis
Halvarine
Goede Basis

Andere soorten Boter:

Boter (Gezouten)
Opgeklopte Boter (Gezouten)
Bakboter (Ongezouten)
Boter
Bakboter (Light, Ongezouten)
  Bekijk Meer Boter Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Melkan Knoflookboter
Zuivelmeester Roomboter Ongezouten
The Flower Farm Bakken zonder Palmolie
Jumbo Bakken en Braden
Becel Omega 3 Plus
Bio Today MCT Olie


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.