Voedingemiddelen database en calorieteller  

Gwoon

Pastasaus Ricotta

Voedingswaarde
Portiegrootte
100g
per portie
RI*
Energie
335 kj
4%
80 kcal
Vet
5g
7%
Verzadigd Vet
1g
5%
Koolhydraten
6g
2%
Suiker
3,8g
4%
Eiwitten
2,2g
4%
Zout
-
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 21 nov 19 10:32
4%
van ADH*
(80 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (31%)
 
Vet (58%)
 
Eiwitten (11%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
80
Vet
5g
Kolhy
6g
Eiwit
2,2g
Er zijn 80 calorieën in een portie Gwoon Pastasaus Ricotta.
Calorieën Verdeling: 58% vet, 31% kolhy, 11% eiwit.

Verwante Sauzen van Gwoon:

Slasaus Halfvol
Roerbaksaus Zoetzuur
Frietsaus Halfvol
Gepelde Tomaten

Meer producten van Gwoon:

Fusili
Streetmix Kruidig
Leverpastei
Kers Extra Jam
Ham Kaas Chips
  Bekijk alle Gwoon Producten

Andere soorten Sauzen:

Salsa
Ketchup
Appelmoes
Olijfolie
Sojasaus
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Knorr Room Saus
Callowfit Honey Mustard Style
Yil'driz Sriracha
Jumbo Tomatenblokjes Basilicum en Oregano
Samasaya Sateh Saus Mild
Kokki Djawa Gembersiroop


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.