Voedingemiddelen database en calorieteller  

Gouden Banier

Kalkoenfilet

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
427 kj
5%
102 kcal
Vet
1,50g
2%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
1,00g
0%
Suiker
-
Eiwitten
21,00g
42%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 10 jan 15 02:44
5%
van ADH*
(102 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (4%)
 
Vet (13%)
 
Eiwitten (83%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
102
Vet
1,5g
Kolhy
1g
Eiwit
21g
100 g bevat 102 calorieën.
Calorieën Verdeling: 13% vet, 4% kolhy, 83% eiwit.

Verwante Worsten van Gouden Banier:

Knakworst

Meer producten van Gouden Banier:

Runderrookvlees
Achterham
Slagersachterham
Gerookte Spekplakjes
Yorkham
  Bekijk alle Gouden Banier Producten

Andere soorten Worsten:

Worst
Italiaanse Worst
Kip Worst
Kalkoen Worst
Verse Varkensworst
  Bekijk Meer Worsten Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Zwanenberg Boterhamworst
Chef Select & You Kip Grillworst
Jumbo Fijne Salami
Jumbo Vega Worstenbroodjes
Stegeman Mini Baton
Lidl Beleg, Achterham Gerookt Zwagerman


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2022 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.