Voedingemiddelen database en calorieteller  

GIJS

Fijne Rookworst

Voedingswaarde
Portiegrootte
100g
per portie
RI*
Energie
1607 kj
19%
384 kcal
Vet
36g
51%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
1g
0%
Suiker
0g
0%
Eiwitten
15g
30%
Zout
-
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 06 okt 14 07:47
19%
van ADH*
(384 cal)
19% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (84%)
 
Eiwitten (15%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
384
Vet
36g
Kolhy
1g
Eiwit
15g
Er zijn 384 calorieën in een portie GIJS Fijne Rookworst.
Calorieën Verdeling: 84% vet, 1% kolhy, 15% eiwit.

Verwante Worsten van GIJS:

Kippen Rookworst

Meer producten van GIJS:

Slagers Runder Hachee
Magere Kwark van Jersey Koeien
Kruidenboter
Rolmopsen
Kruidige Tomatensoep
  Bekijk alle GIJS Producten

Andere soorten Worsten:

Worst
Italiaanse Worst
Kalkoen Worst
Verse Varkensworst
Kip Worst
  Bekijk Meer Worsten Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Basic Leverworst
AH Rookworst Gegaard
Unox Kip Rookworst
Alpenfest Original Nürnberger Rostbratwürste
Unox Knaks
Hema Katenspek


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.