Voedingemiddelen database en calorieteller  

Gelatelli

Neo Classic

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1222 kj
15%
292 kcal
Vet
12,60g
18%
Verzadigd Vet
8,800g
44%
Koolhydraten
38,20g
15%
Suiker
22,30g
25%
Vezels
0,0g
Eiwitten
5,20g
10%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 mei 15 10:59
15%
van ADH*
(292 cal)
15% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (53%)
 
Vet (40%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
292
Vet
12,6g
Kolhy
38,2g
Eiwit
5,2g
100 g bevat 292 calorieën.
Calorieën Verdeling: 40% vet, 53% kolhy, 7% eiwit.

Verwante Ijs van Gelatelli:

Frozen Skyr Sour Cherry
Ijs
Sorbet Lollies
Little Octo
Coconut Milk Popsicles Chocolate Flavour
Sinas Topper
  Bekijk meer Gelatelli Ijs Producten

Andere soorten Ijs:

Vanille Ijs
Ijs
Chocolade Ijs (Vol)
Aardbeien Ijs
Vanille Ijs (Mager)
  Bekijk Meer Ijs Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Mucci Dame Blanche
Häagen-Dazs Vanilla
WOCHI MOCHI Iced Mochi Chocolate Salted Caramel
Plus Bosvruchten Ijsjes
Nestlé Pirulo Ocean Adventure
Magnum Double Starchaser


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.