Voedingemiddelen database en calorieteller  

Garlan

Roomkaas met Paprika en Chili

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1004 kj
12%
240 kcal
Vet
23,00g
33%
Verzadigd Vet
14,000g
70%
Koolhydraten
3,40g
1%
Suiker
3,10g
3%
Eiwitten
4,40g
9%
Zout
1,20g
20%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 04 okt 22 10:14
12%
van ADH*
(240 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (6%)
 
Vet (87%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
240
Vet
23g
Kolhy
3,4g
Eiwit
4,4g
100 g bevat 240 calorieën.
Calorieën Verdeling: 87% vet, 6% kolhy, 7% eiwit.

Verwante Roomkaas van Garlan:

Verse Roomkaas met Kruiden 70+
Verse Roomkaas met Kruiden
Kruidenkaas

Andere soorten Roomkaas:

Roomkaas (Vetarm)
Roomkaas
Roomkaas (Voorbewerkt, Vetarm of Vetvrij)
Roomkaas (Light)
  Bekijk Meer Roomkaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Chef Select & You Roomkaas Perzik-Ananas
Chef Select & You Roomkaas Zoete Paprika
Johma Roomkaas Spread Komkommer
Melkan Zuivelspread Knoflook en Kruiden
Johma Roomkaas Spread Komkommer
Paturain Light


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.