Voedingemiddelen database en calorieteller  

Foodspring

Protein Bread

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1598 kj
19%
382 kcal
Vet
15,00g
21%
Verzadigd Vet
2,100g
11%
Koolhydraten
7,80g
3%
Suiker
2,70g
3%
Vezels
20,0g
Eiwitten
44,00g
88%
Zout
1,40g
23%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 27 jul 20 04:58
19%
van ADH*
(382 cal)
19% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (10%)
 
Vet (39%)
 
Eiwitten (51%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
382
Vet
15g
Kolhy
7,8g
Eiwit
44g
100 g bevat 382 calorieën.
Calorieën Verdeling: 39% vet, 9% kolhy, 51% eiwit.

Meer producten van Foodspring:

Shape Shake
Protein Cream
Protein Bar Mango Milkshake
Protein Bar Crispy Coconut
Protein Bar Cookie Dough
  Bekijk alle Foodspring Producten

Andere soorten Brood:

Wit Brood
Zuurdesem Brood
Meergranenbrood
Roggebrood
Volkoren Brood
Zachte Broodjes
  Bekijk Meer Brood Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Pita Griekse Stijl
AH Rustiek Stokbrood Spelt
Deen Koolhydraat Verlaagd Volkoren
Aldi Sandwich Bacon Ei
Vomar Sesambollen Wit
AH Beschuit Meerzaden


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.