Voedingemiddelen database en calorieteller  

Faja Lobi

Trassie Trafasie

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
303 kj
4%
72 kcal
Vet
1,30g
2%
Verzadigd Vet
0,550g
3%
Koolhydraten
12,70g
5%
Suiker
12,00g
13%
Eiwitten
1,80g
4%
Zout
1,60g
27%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 feb 21 05:01
4%
van ADH*
(73 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (73%)
 
Vet (17%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
72
Vet
1,3g
Kolhy
12,7g
Eiwit
1,8g
100 g bevat 72 calorieën.
Calorieën Verdeling: 17% vet, 73% kolhy, 10% eiwit.

Verwante Nasi van Faja Lobi:

Nasi Trafasie

Meer producten van Faja Lobi:

Javaanse Marinade
Zoutvlees
Roti Dési Masala
Pinda Sambel Trafasie
Bami Trafasie
  Bekijk alle Faja Lobi Producten

Andere soorten Nasi:

Nasi
Vegetarische Nasi
Nasi met Kip
Nasi met Garnalen
Nasi met Varkensvlees
  Bekijk Meer Nasi Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Knorr Nasi Mix
AH Oosterse Nasi
Daily Chef Babi Pangang met Nasi Goreng
AH Gesneden Verspakket Nasi
AH Nasi Saté Ajam
Vomar Nasi Goreng


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.