Voedingemiddelen database en calorieteller  

Fage

Griekse Yoghurt 5%

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
389 kj
5%
93 kcal
Vet
5,00g
7%
Verzadigd Vet
3,600g
18%
Koolhydraten
3,00g
1%
Suiker
3,00g
3%
Vezels
0,0g
Eiwitten
9,00g
18%
Zout
0,25g
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 jun 18 06:24
5%
van ADH*
(93 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (13%)
 
Vet (48%)
 
Eiwitten (39%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
93
Vet
5g
Kolhy
3g
Eiwit
9g
100 g bevat 93 calorieën.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 13% kolhy, 39% eiwit.

Verwante Yoghurt van Fage:

Griekse Yoghurt Total 0%
Kwark
Total 0% Vetten
Greek Yoghurt

Andere soorten Yoghurt:

Yoghurt (Halfvol)
Yoghurt
Vanille Yoghurt (Vetarm)
Vruchtenyoghurt (Vetarm)
Yoghurt (Vetvrij)
  Bekijk Meer Yoghurt Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Milsani High Protein Yoghurt Raspberry Pomegranate
Demeter Bio Cumulus 1.5
Optimel Verwenmoment Yoghurt Aardbei Perzik
Campina Sterke Start Proteïnerijke Yoghurt Aardbei
Milbona High Protein Yoghurt Banaan
Oatly Oatgurt


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.