Voedingemiddelen database en calorieteller  

Compaxo

Bakbacon

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
816 kj
10%
195 kcal
Vet
15,00g
21%
Verzadigd Vet
5,600g
28%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
15,00g
30%
Zout
9,50g
158%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 16 sep 18 02:16
10%
van ADH*
(195 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (69%)
 
Eiwitten (31%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
195
Vet
15g
Kolhy
0g
Eiwit
15g
100 g bevat 195 calorieën.
Calorieën Verdeling: 69% vet, 0% kolhy, 31% eiwit.

Meer producten van Compaxo:

Broodje Rookworst
Kipfilet
Hollandse Cervelaat
Rotterdammer
Amigo's Hollandse Cervelaat
  Bekijk alle Compaxo Producten

Andere soorten Varkensvlees:

Varkensgebraad
Varkenskarbonade
Varkensvlees
Varkenslende (Filet)
Spareribs
Varkensgehakt
  Bekijk Meer Varkensvlees Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Lidl Filetlapjes Green Herbs
AH Varkens Gehakt Schnitzel Sate
AH To GO Broodje Roasted Pork
Streeckgenoten Haagse Berliner
Aldi Grillvink
Alpenfest Mini Wurstel Berner Stil


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.