Voedingemiddelen database en calorieteller  

Cirio

Passata

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
146 kj
2%
35 kcal
Vet
0,10g
0%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
6,30g
2%
Suiker
4,40g
5%
Eiwitten
1,20g
2%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 16 apr 15 10:26
2%
van ADH*
(35 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (81%)
 
Vet (3%)
 
Eiwitten (16%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
35
Vet
0,1g
Kolhy
6,3g
Eiwit
1,2g
100 g bevat 35 calorieën.
Calorieën Verdeling: 3% vet, 82% kolhy, 16% eiwit.

Verwante Tomaten van Cirio:

Tomatenblokjes met Basilicum
Tomatenblokjes

Meer producten van Cirio:

Pizzassimo
  Bekijk alle Cirio Producten

Andere soorten Tomaten:

Rode Tomaten
Tomaten
Geplette Tomaten (uit Blik)
Cherrytomaten
Rode Tomaten (uit Blik)
  Bekijk Meer Tomaten Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

PICNIC Maaltijdsalade Kip Bacon Guacamole
Italiamo Sun-Dried Tomatoes Classic
Petti Ragu Alla Bolognese
Victoria Gezeefde Tomaten
AH Gemarineerde Semigedroogde Tomaten
Baresa Tomatenpuree


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.