Voedingemiddelen database en calorieteller  

Chef Select & You

Knoflook Saus

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2188 kj
26%
523 kcal
Vet
54,10g
77%
Verzadigd Vet
4,100g
21%
Koolhydraten
8,00g
3%
Suiker
4,80g
5%
Eiwitten
1,00g
2%
Zout
1,46g
24%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 12 mei 21 10:35
26%
van ADH*
(523 cal)
26% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (6%)
 
Vet (93%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
523
Vet
54,1g
Kolhy
8g
Eiwit
1g
100 g bevat 523 calorieën.
Calorieën Verdeling: 93% vet, 6% kolhy, 1% eiwit.

Meer producten van Chef Select & You:

Beenham Mascarpone Salade
Pesto Kaas Spread
Rucola Melange
Vegetarische Braadworst
Roerbakgroente Mexicaanse Stijl
  Bekijk alle Chef Select & You Producten

Andere soorten Knoflook:

Knoflook
Gehakte Knoflook
Bereide Knoflook
Knoflookpoeder
  Bekijk Meer Knoflook Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Melkan Kruidenboter
Remia Knoflook Tafelsaus
Yil'driz Allioli
Hello Fresh Kipburger met Naanbroodje en Tzatziki
AH Licht Pittige Knoflookboter
Remia Avocado Dressing


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.