Voedingemiddelen database en calorieteller  

Boursin

Cuisine Sjalot en Bieslook

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
628 kj
8%
150 kcal
Vet
14,00g
20%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
3,00g
1%
Suiker
-
Eiwitten
3,00g
6%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 aug 13 10:41
8%
van ADH*
(150 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (8%)
 
Vet (84%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
150
Vet
14g
Kolhy
3g
Eiwit
3g
100 g bevat 150 calorieën.
Calorieën Verdeling: 84% vet, 8% kolhy, 8% eiwit.

Verwante Smeersels van Boursin:

Boursin Mini's
Cuisine Knoflook en Fijne Kruiden
Cuisine Light

Meer producten van Boursin:

Zacht & Romig
Fig & Nuts
Light
Apéritif Soft Cheese Wrapped in Smoked Ham
Garlic & Herbs
  Bekijk alle Boursin Producten

Andere soorten Smeersels:

Boter
Smeerkaas
Margarine
  Bekijk Meer Smeersels Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Gazpacho Spread
Kips' Vega Paté Paprika
AH Paprika Spread
Deluxe Artisjokkenpasta
Old Amsterdam Verse Roomkaas
Heksenkaas Vegan Heksenkaas


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.