Voedingemiddelen database en calorieteller  

Bellezza

Mozzarella Light

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
674 kj
8%
161 kcal
Vet
8,50g
12%
Verzadigd Vet
5,500g
28%
Koolhydraten
1,00g
0%
Suiker
1,00g
1%
Vezels
0,0g
Eiwitten
20,00g
40%
Zout
1,50g
25%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 15 jul 20 10:32
8%
van ADH*
(161 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (48%)
 
Eiwitten (50%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
161
Vet
8,5g
Kolhy
1g
Eiwit
20g
100 g bevat 161 calorieën.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 2% kolhy, 50% eiwit.

Verwante Mozzarella Kaas van Bellezza:

Mozzarella

Meer producten van Bellezza:

Mozarella
  Bekijk alle Bellezza Producten

Andere soorten Mozzarella Kaas:

Mozzarella Kaas (Vetarm of Vetvrij)
Mozzarella Kaas
Mozzarella Kaas (van Volle Melk)
  Bekijk Meer Mozzarella Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Burrata
Lovilio Burrata
Hello Fresh Mozzarella
Hello Fresh Knolselderijsteak met Mozzarella en Tomatensaus
Hello Fresh Naanpizza met Aubergine en Mozzarella
Valess Mozzarella Burger


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.