Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 stuk (50 g)
per portie
RI*
Energie
611 kj
7%
146 kcal
Vet
10,00g
14%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
10,00g
4%
Suiker
-
Eiwitten
3,00g
6%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 mei 17 04:41
7%
van ADH*
(146 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (29%)
 
Vet (63%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
146
Vet
10g
Kolhy
10g
Eiwit
3g
1 stuk (50 g) bevat 146 calorieën.
Calorieën Verdeling: 63% vet, 28% kolhy, 8% eiwit.

Verwante Snacks van Bakker Bart:

Saucijzenbroodje
Kaasstengel

Meer producten van Bakker Bart:

Melkbrood
Havernotenstengel Krentrozijn
Vitaalbrood
Licht Zadenmix Brood
Oberlander
  Bekijk alle Bakker Bart Producten

Andere soorten Snacks:

Chips
Popcorn
Krakelingen
Gedroogde Noten en Vruchtenmix (Studentenhaver)
Crackers
  Bekijk Meer Snacks Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Haust Maiswafel Kaas
Prozis Nutzer Cashew & Raspberry
Lekker & Anders Chili Ribs
Haust Maiswafel Paprika
Prozis Nutzer Pistachio
Kit Kat Halloween Break


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.