Voedingemiddelen database en calorieteller  

Aoste

Stickado Walnoot

Voedingswaarde
Portiegrootte
100g
per portie
RI*
Energie
2243 kj
27%
536 kcal
Vet
46g
66%
Verzadigd Vet
18g
90%
Koolhydraten
4g
2%
Suiker
3,1g
3%
Eiwitten
27g
54%
Natrium
4,2mg
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 31 aug 19 04:26
27%
van ADH*
(536 cal)
27% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (77%)
 
Eiwitten (20%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
536
Vet
46g
Kolhy
4g
Eiwit
27g
Er zijn 536 calorieën in een portie Aoste Stickado Walnoot.
Calorieën Verdeling: 77% vet, 3% kolhy, 20% eiwit.

Verwante Salami van Aoste:

Stickado Pikanto
Stickado Kip

Meer producten van Aoste:

Butternut Ras El Hanout
Gegrilde Aubergine
  Bekijk alle Aoste Producten

Andere soorten Salami:

Droge of Harde Salami
Zachte Salami
Varkensvlees Salami (Gedroogd)
Rundvlees Salami
Salami
  Bekijk Meer Salami Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Deen Salami (10g)
AH Truffelsalami met Parmezaanse Kaas
AH Hongaarse Salami
Ons Thuis Merk Salami
AH Achterhoekse Salami
Dekamarkt Salami


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2019 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.