Voedingemiddelen database en calorieteller  

Anur

Kalkoenham

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
565 kj
7%
135 kcal
Vet
3,40g
5%
Verzadigd Vet
1,000g
5%
Koolhydraten
6,60g
3%
Suiker
0,60g
1%
Eiwitten
19,50g
39%
Zout
2,54g
42%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 18 nov 20 12:10
7%
van ADH*
(135 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (19%)
 
Vet (23%)
 
Eiwitten (58%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
135
Vet
3,4g
Kolhy
6,6g
Eiwit
19,5g
100 g bevat 135 calorieën.
Calorieën Verdeling: 23% vet, 20% kolhy, 58% eiwit.

Meer producten van Anur:

Kipsate in Pindasaus
Rookworst
Kipfilet
Kip Hotdogs
Runderworst
  Bekijk alle Anur Producten

Andere soorten Kalkoen:

Kalkoenborst
Wit Kalkoenvlees (Gegrild, in Plakjes)
Kalkoenborst met Vel
Kalkoen
Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes)
Gemalen Kalkoen
  Bekijk Meer Kalkoen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Marhaba Kalkoenrollade
AH Kalkoenrollade
Lidl Gebraden Kalkoenfilet
Jumbo Gerookte Kalkoenspekreepjes
Delicieux Gevulde Kalkoenrollade
Meester & Zn. Kalkoenfilet


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2023 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.