Voedingemiddelen database en calorieteller  

Tempura van Groenten

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 stuk
per portie
RI*
Energie
47 kj
1%
11 kcal
Vet
0,71g
1%
Verzadigd Vet
0,187g
1%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,387g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,082g
Koolhydraten
0,96g
0%
Suiker
0,1g
0%
Vezels
0,1g
Eiwitten
0,3g
1%
Zout
0,00g
0%
Cholesterol
5mg
Kalium
12mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 21 aug 07 07:33
1%
van ADH*
(11 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (34%)
 
Vet (56%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
11
Vet
0,71g
Kolhy
0,96g
Eiwit
0,3g
Tempura van Groenten (1 stuk) bevat 11 calorieën.
Calorieën Verdeling: 56% vet, 34% kolhy, 10% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 stuk 11
1 oz 46
1 beignet 48
1 kop 101
1 portie (63 g) 101
100 g 161

Verwante soorten Tempura:

Tempura van Garnalen
  Bekijk Meer Tempura Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Koekjes van Melk of Karnemelk (Droge Mix, van te Voren Bereid)
Sushi met Groenten
Gemengde Groenten (uit Blik, Uitgelekt)
Mozzarella Kaas (van Volle Melk)
Gemengde Groenten (uit Blik, Vloeistof en Vaste Stof)
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.