Voedingemiddelen database en calorieteller  

1 eetl.

Kipkruiden

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 eetl.
per portie
RI*
Energie
48 kj
1%
11 kcal
Vet
0,28g
0%
Verzadigd Vet
0,122g
1%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,045g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,072g
Koolhydraten
2,43g
1%
Suiker
0,11g
0%
Vezels
0,4g
Eiwitten
0,35g
1%
Zout
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
Kalium
25mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:07
1%
van ADH*
(11 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (72%)
 
Vet (18%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
11
Vet
0,28g
Kolhy
2,43g
Eiwit
0,35g
Kipkruiden (1 eetl.) bevat 11 calorieën.
Calorieën Verdeling: 18% vet, 71% kolhy, 10% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 theel. 5
1 eetl. 11
100 g 307

Verwante soorten Kruiden:

Chilipoeder
Knoflookpoeder
Zout
Zwarte Peper
Kerriepoeder
  Bekijk Meer Kruiden Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Verstegen Kipkruiden
AH Kipkruiden
Kania Kipkruiden Zoutarm
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Verstegen Viskruiden
Boursin Truffel
Verstegen Pumpkin Spice
Jumbo Boemboe Gharma
Knorr Aromat Natriumarm
Mezeast Harissa


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.