Voedingemiddelen database en calorieteller  

AH

Kalkoenborstfilet

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
439 kj
5%
105 kcal
Vet
2,00g
3%
Verzadigd Vet
0,600g
3%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,700g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,600g
Koolhydraten
1,00g
0%
Suiker
1,00g
1%
Vezels
0,6g
Eiwitten
20,00g
40%
Zout
4,25g
71%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 04 okt 17 08:05
5%
van ADH*
(105 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (4%)
 
Vet (18%)
 
Eiwitten (78%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
105
Vet
2g
Kolhy
1g
Eiwit
20g
100 g bevat 105 calorieën.
Calorieën Verdeling: 18% vet, 4% kolhy, 78% eiwit.

Meer producten van AH:

Kaneelvlecht
Champignonsoep Verspakket
Rib Carbonade
Wokgroente Indiase Linzen Curry
Tapas Boerenmetworst
  Bekijk alle AH Producten

Andere soorten Kalkoenborst:

Kalkoenborst met Vel
Kalkoenborst met Vel (Gekookt, Gebakken)
Kalkoenborst (Gekookt, Gebakken)
Kalkoenborst
Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes)
  Bekijk Meer Kalkoenborst Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Landjonker Kalkoenfilet


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.