Voedingemiddelen database en calorieteller  

AH

Eendenborstfilet

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
527 kj
6%
126 kcal
Vet
6,00g
9%
Verzadigd Vet
2,300g
12%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
18,00g
36%
Zout
0,15g
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 01 apr 24 11:23
6%
van ADH*
(126 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (43%)
 
Eiwitten (57%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
126
Vet
6g
Kolhy
0g
Eiwit
18g
100 g bevat 126 calorieën.
Calorieën Verdeling: 43% vet, 0% kolhy, 57% eiwit.

Verwante Eend van AH:

Gerookte Eendenborstfilet
Eend Borstfilet

Meer producten van AH:

Kletzenbrood
Kaneelvlecht
Champignonsoep Verspakket
Rib Carbonade
Wokgroente Indiase Linzen Curry
  Bekijk alle AH Producten

Andere soorten Eend:

Eendenvlees
Geroosterde Eend
  Bekijk Meer Eend Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Vitasia Crispy Duck
AH Excellent Eendenborstfilet
Hello Fresh Gekonfijte Eend in Knapperig Ketjap-Jasje
PICNIC Eendenfilet
Delicieux Eendenragout
Lidl Barbarie Eendenbout


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.