Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 koffielepel (1,5 g)
per portie
RI*
Energie
21 kj
0%
5 kcal
Vet
0,10g
0%
Verzadigd Vet
0,100g
1%
Koolhydraten
1,30g
1%
Suiker
0,10g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,10g
0%
Zout
0,25g
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 01 apr 15 05:16
< 1%
van ADH*
(5 cal)
0% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (80%)
 
Vet (14%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

A. Vogel Bambu Koffie
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
5
Vet
0,1g
Kolhy
1,3g
Eiwit
0,1g
1 koffielepel (1,5 g) bevat 5 calorieën.
Calorieën Verdeling: 14% vet, 80% kolhy, 6% eiwit.

Meer producten van A. Vogel:

Natriumarm Zout
Molkosan
Herbamare Bouillon
Herbamare
Herbamare Bouillon
  Bekijk alle A. Vogel Producten

Andere soorten Koffie:

Cappuccino
Oploskoffie (Poeder)
Espresso
Koffie
Koffie Latte
Koffie (Gemalen)
  Bekijk Meer Koffie Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Nescafé Oat Macchiato
Douwe Egberts Verwenkoffie Latte Caramel
Dolce Gusto Coconut Macchiato
Kruidvat Café Au Lait
Vemondo Koffie Drink Amandel
Plus Wiener Melange


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.