Voedingemiddelen database en calorieteller  

SOUQ

Citroenharissa

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
462 kj
6%
110 kcal
Vet
7,90g
11%
Verzadigd Vet
1,000g
5%
Koolhydraten
7,20g
3%
Suiker
3,70g
4%
Vezels
0,1g
Eiwitten
1,60g
3%
Zout
5,00g
83%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 12 jun 19 01:10
6%
van ADH*
(111 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (27%)
 
Vet (67%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
110
Vet
7,9g
Kolhy
7,2g
Eiwit
1,6g
100 g bevat 110 calorieën.
Calorieën Verdeling: 67% vet, 27% kolhy, 6% eiwit.

Verwante Sauzen van SOUQ:

Rozenharissa
Milde Harissa

Meer producten van SOUQ:

Pita Brood Wit
Granaatappel Melasse
Gekonfijte Citroenen
Falafel Mix
Gerst Volkoren Couscous
  Bekijk alle SOUQ Producten

Andere soorten Sauzen:

Olijfolie
Ketchup
Sojasaus
Salsa
Appelmoes
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

ESN Ultra Light Sauce Hot Sweet Chili
PICNIC Passata Rustica
Tilda Tikka Masala
La Morena Burrito Kruidenpasta
De Beste Yogomild
Machandel Tomatenketchup


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.