Voedingemiddelen database en calorieteller  

Nakd

Banoffee Pie

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie (35 g)
per portie
RI*
Energie
540 kj
6%
129 kcal
Vet
4,60g
7%
Verzadigd Vet
0,600g
3%
Koolhydraten
18,60g
7%
Suiker
17,90g
20%
Vezels
1,6g
Eiwitten
2,40g
5%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 09 okt 19 04:04
6%
van ADH*
(129 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (59%)
 
Vet (33%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
129
Vet
4,6g
Kolhy
18,6g
Eiwit
2,4g
1 portie (35 g) bevat 129 calorieën.
Calorieën Verdeling: 33% vet, 59% kolhy, 8% eiwit.

Verwante Energy Repen van Nakd:

Berry Bliss
Peanut Delight
Rhubarb & Custard
Apricot Crunch
Protein Bars Peanut Butter
Raspberry Cocoa
  Bekijk meer Nakd Energy Repen Producten

Meer producten van Nakd:

Double Cocoa
Double Chocolish
  Bekijk alle Nakd Producten
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Barebells Creamy Crisp
Good Good Krunchy Keto Cashew Nougat
Dextro Energy Protein Crisp
Upfront Eiwitcrisp
Myprotein Layered Bar Chocolate Peanut Pretzel
Nakd Protein Bar Cocoa Hazelnut


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.