Voedingemiddelen database en calorieteller  

MinusL

Lactosevrije Melk

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
197 kj
2%
47 kcal
Vet
1,50g
2%
Verzadigd Vet
1,000g
5%
Koolhydraten
4,90g
2%
Suiker
4,90g
5%
Vezels
0,0g
Eiwitten
3,40g
7%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 sep 15 06:04
2%
van ADH*
(47 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (42%)
 
Vet (29%)
 
Eiwitten (29%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
47
Vet
1,5g
Kolhy
4,9g
Eiwit
3,4g
100 g bevat 47 calorieën.
Calorieën Verdeling: 29% vet, 42% kolhy, 29% eiwit.

Verwante Melk van MinusL:

Volle Melk
Kwark Lactosevrij

Meer producten van MinusL:

Lactose Vrije Kaas
Nuss-Nougat Creme
Kookroom
Frischkäse
Chocolademelk
  Bekijk alle MinusL Producten

Andere soorten Melk:

Melk (1% Vet)
Melk
Melk (Halfvol)
Melk (Vetvrij)
Melk (2% Vet)
  Bekijk Meer Melk Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Den Eelder Boeren Drink Rood Fruit
Vemondo Sojadrink Ongezoet
AH Haver Drink Ongezoet
Danone Hipro Protein Drink Salted Caramel
Oatly Oat Milk
Campina Langlekker Volle Melk


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.