Voedingemiddelen database en calorieteller  

Hella

Gold

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie (10 g)
per portie
RI*
Energie
264 kj
3%
63 kcal
Vet
7,00g
10%
Verzadigd Vet
1,600g
8%
Onverzadigd Vet
3,700g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,800g
Meervoudig Onverzadigd Vet
3,700g
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,50g
1%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,50g
1%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 jun 16 11:14
3%
van ADH*
(63 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (94%)
 
Eiwitten (3%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
63
Vet
7g
Kolhy
0,5g
Eiwit
0,5g
1 portie (10 g) bevat 63 calorieën.
Calorieën Verdeling: 94% vet, 3% kolhy, 3% eiwit.

Verwante Boter van Hella:

Goede Basis
Boter
Halvarine
Goede Basis
Halvarine

Andere soorten Boter:

Opgeklopte Boter (Gezouten)
Boter (Gezouten)
Boter
Bakboter (Light, Ongezouten)
Bakboter (Ongezouten)
  Bekijk Meer Boter Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Kruidenboter
Le Gall Beurre De Baratte
Milsani Zeezoutboter
AH Light Boter 100% Plantaardig
Plus Kruidenboter
AH Bak en Braad


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.