Voedingemiddelen database en calorieteller  

Plus

Ravioli 3 Kazen

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
954 kj
11%
228 kcal
Vet
5,20g
7%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
34,50g
13%
Suiker
-
Eiwitten
10,10g
20%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 21 10:33
11%
van ADH*
(228 cal)
11% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (61%)
 
Vet (21%)
 
Eiwitten (18%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
228
Vet
5,2g
Kolhy
34,5g
Eiwit
10,1g
100 g bevat 228 calorieën.
Calorieën Verdeling: 21% vet, 61% kolhy, 18% eiwit.

Meer producten van Plus:

Surimi Sticks
Tagliatelle met Spinazie
Tomaat Wortelsoep
Pistoletjes Volkoren
Kipfilethaasjes
  Bekijk Meer

Andere soorten Pasta:

Volkoren Spaghetti
Vegetarische Pasta met Tomatensaus
Macaroni
Pasta met Vlees Saus
Lasagne met Vlees
Spaghetti
  Bekijk Meer Pasta Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Clean Foods Raw Noodles
La Molisana Orzo
Tasty Basics Pindapasta Cacao met Stukjes Pinda
Plus Tagliatelle met Spinazie
Iglo Roerbak Sensatie Tagliatelle Zalm
Gwoon Farfalle


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.