Voedingemiddelen database en calorieteller  

Melkan

Jong Belegen Geitenkaas

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1527 kj
18%
365 kcal
Vet
30,60g
44%
Verzadigd Vet
18,700g
94%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
22,30g
45%
Zout
0,06g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 02 aug 20 06:29
18%
van ADH*
(365 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (76%)
 
Eiwitten (24%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
365
Vet
30,6g
Kolhy
0g
Eiwit
22,3g
100 g bevat 365 calorieën.
Calorieën Verdeling: 76% vet, 0% kolhy, 24% eiwit.

Meer producten van Melkan:

Kefir
Goudse 48+ Geraspt Oud
Kruidenboter
Franse Halfvolle Kwark
Zuivelspread Bieslook Light
  Bekijk Meer

Andere soorten Geitenkaas:

Geitenkaas (Halfzachte)
Geitenkaas (Zacht)
Geitenkaas
Geiten Kaas (Hard)
  Bekijk Meer Geitenkaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Milbona Geitenkaas Belegen
Bettine Milde Geitenkaas Spread
AH Verse Geitenkaas Naturel 45+
Jumbo Geitenkaas Bolletjes
AH Roomkaas Rode Biet Geitenkaas
AH Geitenkaas Biet


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.