Hawkey4077's Logboek, 14 okt 21

Vandaag eindelijk de opgelopen schade van zondag weggewerkt. Het streven voor komende zondag is nu nog 1.8 kg verwijdert en dat is waarschijnlijk een beetje te hoog gegrepen voor nog maar drie dagen te gaan, tenzij ik echt de beuk erin gooi;-)
Het laten staan van de alcohol helpt ook op verschillende manieren om de weg naar 80 kg vol te houden, los nog van andere voordelen die het oplevert. Ik zal niet beweren dat ik het nooit mis, maar het is tot op heden goed te doen.
Waar ik wel een beetje gek van wordt is dat FS mijn gewicht registraties door elkaar blijft gooien. Ik herstart tegenwoordig iedere week mijn gewicht tabel om zo mijn voortgang naar het weekdoel te kunnen volgen, maar na een paar dagen gooit FS die weer door elkaar door deze op een hele andere dag te laten starten. En vandaag noteer ik vroeg in de ochtend een gewicht van -0,3 kg wat ook netjes in mijn logboek wordt gezet en twee uur later wordt er een notering van +0,8 in mijn logboek toegevoegd. Allemaal niet rampzalig, maar wel lastig voor iemand die dit soort zaken graag tot op drie cijfers achter de komma bijhoudt.

Bekijk Dieet Kalender, 14 oktober 2021:
1043 kcal Vet: 53,30g | Eiwit: 64,02g | Kolhy: 75,35g.   Ontbijt: Aldi Yorkham, LU Cracotte. Lunch: Hot Dog met Ketchup en/of Mosterd, Cheddar Kaas. Diner: Gekookt Ei. Snacks/Andere: AH Kipgrillworst, Grolsch Herfstbier 0.0. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat is raar 🤷🏽‍♀️ 
14 okt 21 door lid: annemiek rembil
Ja, eerste paar keer denk je nog aan een vergissing van jezelf, maar vandaag was de start van mijn dieetweek weer een dag verschoven. 
15 okt 21 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.