vandiknaarfit's Logboek, 29 apr 21

update: had het even druk door de gezondheid van mn dochter, en online sieraden verkoop! morgen ga ik naar de dietist! 6 weken 8kg lichter is de belofte als je ook sport natuurlijk. ik ben beniewd toen ik 21 jaar was wog ik 68 kg. momenteel weeg ik rond de 88, en was 95. ik hoop het cijfer 7 van de 70 te zien al is het 79 kg. ik wil de zomer slanker zijn. mooi zijn en wil geen ogen op me gericht door mn gewicht. ik wil naast mijn geliefde net zo leuk uitzien en niet als een ene beer of olifant.

zal ik jullie mee nemen in de de komnde 6 weken, mn dieet delen? menu's delen?
wens me geluk

33 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 27
Reacties 
Succes 👍 
29 apr 21 door lid: annemiek rembil
Misschien moet je ook iets aan je zelfbeeld doen terwijl je bij de diëtist loopt. We zijn geen olifanten.  
29 apr 21 door lid: Leftie80
Succes. Maar precies wat Leftie zegt. Ik weeg zo rond het zelfde gewicht en ik ben wel wat te zwaar, maar echt geen olifant. 
29 apr 21 door lid: Dappere-Dodo
Succes 👍🏻 
29 apr 21 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Natuurlijk, hartstikke leuk! Veel succes 
29 apr 21 door lid: keto_danny
ik kan mijzelf niet dun haten, wel liefdevolle aandacht voor mijn gekeutel. hoe vaak ik ook verkeerd kies, en hoe vervelend dat resultaat ook is. ik probeer echt ook van mijn extra ikke te houden hoe graag ik het ook weg wil. 
29 apr 21 door lid: jonine .
Ik hetzelfde. Ik weeg nu 68 en dat heb ik op mijn zwangerschap na (toen was ik 86 :)) nog nooit gewogen. Nu nog 3 maanden tot de 58. Hoop dat het lukt. Ik voel me nu ook niet prettig in bikini. 
29 apr 21 door lid: Mijntje2009
Succes! Ik zou zeggen neem ons gezellig mee de komende weken 😊 
29 apr 21 door lid: Suuzz84
dankjewel allemaal,  
29 apr 21 door lid: vandiknaarfit
mijntje2009 toevallig zelfde getallen. en erg goed van je 
29 apr 21 door lid: vandiknaarfit
suuzz84 zal ik doen! 
29 apr 21 door lid: vandiknaarfit
Leftie80, dikke vrouwen voelen zicht eenmaal een beer of olifant. vooral als de grootste van je gezin lijkt. als iemand Nee zegt die liegt. 
29 apr 21 door lid: vandiknaarfit
succes!!💪🏽💪🏽 
29 apr 21 door lid: mamasuusje
Ik weet gewoon niet meer hoe te reageren op je. 😂😂 Succes olifant dan maar?  
29 apr 21 door lid: Leftie80
😅😅😅😅 
29 apr 21 door lid: vandiknaarfit
oeh, ik ben geïnteresseerd. ik loop ook bij een diëtiste, maar mij heeft het voor nu alleen een beter vol te houden patroon opgeleverd, nog geen gewichtsverlies.. alhoewel ze aangeeft dat het nu met dit patroon zou moeten lukken in de komende weken. 
29 apr 21 door lid: m.vd.ven
Grappig! Ik woog ook 68 kg ( toen ik 18 jr was en me man leerde kennen) 2 zwangerschappen verder en toen 88 kilo.. nu een poging aant doen om af te vallen en zit om 83 kg.. Wil graag ook het magische cijfer 7 op de weegschaal zien verschijnen! Succes! Zet um op! Je kan het! 
29 apr 21 door lid: cindy-cunningham
Vandiknaarfit ik ben ook een vrouw. Ik lieg niet. Beetje raar om te zeggen.. 😳 
30 apr 21 door lid: Dappere-Dodo
Ik ben nooit een olifant geweest, ik was gewoon een dikke vrouw. En nu een slanke. Maar zelf liefde is bij mij altijd aanwezig geweest. Jezelf een olifant noemen, is niet echt goed voor je zelfbeeld  
30 apr 21 door lid: keto_danny
Zou willen dat ik op zulke momenten net zoals oa op Facebook dat je plaatjes kon delen. Toevallig gister een plaatje gevonden van vrouwen die dun,dik,getatoeëerd, met één voet, kleine borsten etc met de tekst: you are enough! Heb er zelf bij geschreven dat je mooi bent zoals je bent. Helaas door social media en tv denken we dat we aan een bepaald beeld moeten voldoen. Nee! Moet een knopje van binnen om, weet ik maar al te goed, maar wat oa Danny zegt je bent GEEN olifant! Je bent een mooie vrouw... knuf 💪🏼😘 
30 apr 21 door lid: jessmeh40

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


vandiknaarfit's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.