TMBoonstra's Logboek, 10 jul 20

Vandaag weer gelukt om na 19.00 niets te eten. Wel lastiger dan andere avonden, want de rest zat wel aan de chips (vrijdagavond he)

Morgen gaan we op vakantie...naar Terschelling!
Vandaag toch wel last van inpak stress. Bang om belangrijke dingen te vergeten...maar ook bang om te veel mee te nemen.
We laten de auto aan wal staan, moeten op terschelling nog een stukje met de bus. Dus we moeten ook niet teveel bij ons hebben...maar ook niet te weinig.

Komende week zal ik dus (waarschijnlijk) niet dagelijks kunnen wegen. Dat vind ik wel spannend, want juist het wegen houd me bij de les.

Heb al wel een plan de campagne opgesteld... nl gewoon vast houden aan mijn eettijden.
MAAR omdat het vakantie is wil ik wel wat vaker wat lekkers of een wijntje...dus besloten dat dat ook best als aperitief kan...een beetje op zn Frans zeg maar.

Lunch warm eten, Rond 4/5 uur smiddags een borrel met hapjes en tussen 18 en 19 evt nog brood...tenzij ik al aan mn kcal zit. Dan gewoon sla ofzo.
Heb ik vandaag ook gedaan.
Tussen de middag hadden we patat en een broodje rookworst. Later nog een magnum (lekker hoor, maar wow wat zwaar op de maag)...bleef nog net genoeg ruimte voor een salade. In mijn maag maar ook in mijn kcal marge

Dus al met al, drukke toch wel spannende dag morgen.

Bekijk Dieet Kalender, 10 juli 2020:
1609 kcal Vet: 76,93g | Eiwit: 42,03g | Kolhy: 182,35g.   Ontbijt:  Suiker, AH Dadels zonder Pit, Ekoplaza Kokosrasp, Ekoplaza Gebroken Lijnzaad, Quaker Havermout (40g). Lunch:  Augurken, Mayonaise, Jumbo Verse Rookworst Fijn,  Bolletje Wit, Lidl Verse Boerenfriet. Voor Diner: Gelatelli Almond. Diner:  Kaas, Gele Paprika's, Wortelen,  Augurken. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


TMBoonstra's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.