edmegi's Logboek, 23 feb 20

Gestaag afvallen met het Keto dieet. Nu 6 weken verder en ik kwam van bijna 65 kilo. Ik hoopte dat het wat sneller zou gaan. Maar wat ik soms vergeet is dat ik vetmassa ook omzet in spiermassa.
5x per week 30-45 krachttraining en 1 uur in de week pilates. Qua figuur zie ik verschil en ik voel mij verder super. Misschien is 55 kg beetje te gek en moet ik 58 kilo voor ogen hebben.
61,5 kg Tot nu toe verloren: 4,5 kg.    Nog te gaan: 2,5 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 23 februari 2020:
1957 kcal Vet: 169,98g | Eiwit: 107,67g | Kolhy: 2,44g.   Ontbijt: Bulletproof Koffie. Lunch: Melkan Roomboter Ongezouten, Lidl Gehakt Half om Half. Diner: Lidl Gehakt Half om Half, Lidl Mager Gehakt Half om Half, Boter. meer...
Gewichtsafname van 0,8 kg per week

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Helaas het idee dat je vetmassa kan omzetten in spiermassa klopt niet hoor. Maar je kunt wel vetmassa verbranden en tegelijkertijd spiermassa opbouwen.  
23 feb 20 door lid: AviaMar
Dat word waarschijnlijk ook bedoeld! Want het gaat haar om het getal op de weegschaal. Ze probeert dat voor zichzelf te verklaren. 
24 feb 20 door lid: keto_danny
Zoiets ja! 🤗  
24 feb 20 door lid: edmegi
Als ik 6 weken bijvoorbeeld 1300 calorieën dieet had gedaan zonder te sporten , was ik meer kilo’s kwijt maar ook spiermassa. Ik zou dan rustig 1 reep gegeten hebben en lunch overslaan. Nu eet ik eigenlijk best wel lekker, geen honger en helemaal af van het snoepen! Sport is voor mij een onderdeel van het gezond ouder worden👍 
24 feb 20 door lid: edmegi
Goed van je hoor, ja ik zou zeg ook niet zonder sporten kunnen en de afwisseling van cardio en spierkracht 👌🏽. Is je doel dan wel spiermassa bouwen ook? Of alleen voorkomen dat je het niet verliest?  
24 feb 20 door lid: AviaMar
Overigens heb je juist door te sporten je dagelijkse AMR omhoog gebracht waardoor je dus een groter gat tussen je BMR en je AMR hebt gehad. Als je 1300 kcal zonder te sporten zou hebben gedaan was je misschien ook weleens minder afgevallen dan je zou willen?  
24 feb 20 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


edmegi's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.