annajonkers's Logboek, 13 dec 19

Hallo iedereen, ik ben alweer een tijdje niet meer bezig met afvallen en merk dat ik weer op het ongezonde pad kom (veel snoepen en weinig sporten). Hebben jullie tips om hier weer mee te beginnen? Elke keer als ik wil starten met gezonder leven verzin ik weer een excuus om het te laten.

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Bedenk of je afvallen op dit moment dan wel belangrijk genoeg vindt. Blijkbaar weegt afvallen voor jou op dit moment niet op tegen wat je ervoor moet laten.  
13 dec 19 door lid: -_Laura_-
Wat lief 👍 
13 dec 19 door lid: annemiek rembil
je moet het eigenlijk niet zin als een dieet, voor even afvallen. maar je moet je lekker gaan voelen bij een gezonde nieuwe levensstijl. als je eerst alles gezond doet en sport en laat en daarna alles los valt is de kans sneller dat je straks weer moet beginnen. wat ik eigenlijk doe is niet weggaan hier bij de app en 1 x per week op de weegschaal blijven staan. dan blijf je alert en als je aankomt dan kan je die als eerste wegwerken. heb je al een x een snoepdag gehad in deze week. zeg die week dan verder nee, voor de volgende week. en kijk op Pinterest. Zoveel leuke nieuwe recepten. Zet hem op👍💪 
14 dec 19 door lid: brigensam

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annajonkers's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.