Voedingemiddelen database en calorieteller  

Knorr

Tandoori Tilapiafilet

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
418 kj
5%
100 kcal
Vet
4,00g
6%
Verzadigd Vet
0,900g
5%
Koolhydraten
10,00g
4%
Suiker
2,50g
3%
Vezels
1,0g
Eiwitten
6,00g
12%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 04 nov 13 09:08
5%
van ADH*
(100 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (40%)
 
Vet (36%)
 
Eiwitten (24%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
100
Vet
4g
Kolhy
10g
Eiwit
6g
100 g bevat 100 calorieën.
Calorieën Verdeling: 36% vet, 40% kolhy, 24% eiwit.

Meer producten van Knorr:

Frittaten Suppe
Chilisaus
Tomaten Spaghetti
Tagliatelle
Orzo
  Bekijk alle Knorr Producten

Andere soorten Vis:

Gegrilde Vis
Tilapia (Vis)
Gebakken of Geroosterde Zalm
Vis
Gebakken of Geroosterde Vis
Mahi Mahi
  Bekijk Meer Vis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Lidl Geelvin Tonijn Steak
Muscle Meat Kabeljauwhaas
Iglo Glutenvrije Lekkerbekjes
Plus Lekkerbekjes Voorgebakken
AH Gerookte Zalmfilet 25% Verlaagd in Zout
Italiamo Mixed Seafood


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.