Voedingemiddelen database en calorieteller  

Hoogvliet

Pangasius met Tuinkruiden

Voedingswaarde
Portiegrootte: 100g (100 g)
 
per portie
Kilojoules 473 kj
Calorieën 113 kcal
Eiwitten 17,1 g
Koolhydraat 0,6 g
  Suiker 0,1 g
Vet 4,7 g
  Verzadigd Vet 0,6 g
Natrium 0,8 mg
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 11 aug 18 08:42
6%
van ADH*
(113 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (37%)
 
Eiwitten (60%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
113
Vet
4,7g
Kolhy
0,6g
Eiwit
17,1g
Er zijn 113 calorieën in een portie Hoogvliet Pangasius met Tuinkruiden.
Calorieën Verdeling: 37% vet, 2% kolhy, 60% eiwit.

Verwante Vis van Hoogvliet:

Kabeljauwburger
Pangasiusfilet

Meer producten van Hoogvliet:

Gerookte Kip-Bacon Maaltijdsalade
Groentetrio
Geraspte Jong Belegen Kaas 48+
Gouda Holland Jonge Kaas 48+
Kipfiletblokjes
  Bekijk alle Hoogvliet Producten

Andere soorten Vis:

Gegrilde Vis
Mahi Mahi
Tilapia (Vis)
Gebakken of Geroosterde Vis
Gebakken of Geroosterde Zalm
Vis
  Bekijk Meer Vis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Hello Fresh Orzo-Risotto met Roodbaarsfilet
AH Graatvrije Wilde Zalmfilet
John West Zalmstukjes met Citroen en Tijm
Coop Surimi Snippers
AH Zalm Haasje
Jumbo Pangasiusfilet Italiaans


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.