Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Logboek, 22 jun 18

Vandaag wederom een drukke dag gehad.

Vandaag om mijn nieuwe telefoon geweest in Papendrecht, en daarna vervolgens naar opa in Zeeland toe, nu net thuis en gewogen: -0,4 kg in 1 dag.

Ik heb vandaag toch een beetje gesmokkeld.

Ik heb een paar frietjes op en een halve bamischijf in Zeeland.

Ik merk dat ik steeds meer zin krijg om te eten, ben er niet blij mee, want ik was heel gedisciplineerd.

Ik val steeds iedere week nog af, maar ben niet meer zo tevreden, en dan gaat mijn discipline ook weg.

Ik ben er nog lang niet.

Ik heb nog 3 weken hierna voordat ik op vakantie ga, ook daar ga ik niet al te veel zondigen.

Ik hoop morgen nog wat af te vallen, ook al heb ik die halve bamischijf op.

Pak nu soms ook wat noten of wat brood, ook dat kan ik beter laten staan.

Ik ga vanaf volgende week het dieët nog 1 week streng doen, kijken of het aan het eten of aan de gewenning van mijn lichaam komt, anders zal ik de week erop mijn dieet moeten aanpassen.

Morgen een Jubileum van een bruiloft en sta morgen in de krant met mijn moestuin, de vereneging bestaat namelijk 100 jaar, dus wederom een drukke dag, maar het is weekend, dus het maakt niet zoveel uit.
149,7 kg Tot nu toe verloren: 29,3 kg.    Nog te gaan: 74,7 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtsafname van 2,8 kg per week

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik vind dat je het heel goed doet hoor! Hoeveel kcal eet je ongeveer per dag als ik vragen mag? Want als je (veel te) weinig eet voor langere tijd, wordt de kans op een ‘terugval’ steeds groter is mijn ervaring. 
22 jun 18 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
Laat je die foto wel ff zien hier? En verder gewoon doorgaan. Wat erbij , wat eraf...hebben we allemaal. Stug doorgaan. Heb je al eens gekeken bij anderen hier die net zo zaten qua gewicht als jij? Misschien kun je wat tips krijgen.  
22 jun 18 door lid: annemiek rembil
vind je doorzettingsvermogen super. Kijk vooral wat bij jou past. De een eet koolhydraat arm en de ander weer vetarm. Hopelijk vind je een manier die je fijn vindt en het op langere termijn ook vol te houden is. Succes hoor ;) 
22 jun 18 door lid: Tante Cootje
Hee, het is een streng dieët. Weinig eten, veel drinken. Ik zit denk ik op 500 kcal maximaal. Zaterdagmiddag en zondagmiddag heb ik een cheat dagen. De rest van de week in principe niet, maar dat lukt me nu niet meer dus zo goed. Ik probeer het nog een week en anders ga ik iets meer eten wekelijks of dagelijks. Het dieet oneindig blijven doen was zo ie zo niet de bedoeling.  
22 jun 18 door lid: Soufyan Whatsheppie 18-02-2018
Soufyan. Ik eet ook niet veel kc. Maar voor jouw gewicht , is 500 echt te weinig. Ik zeg dat niet gauw :) Maar zo weinig kc , dan vraag je om eetbuien hè! Want je eet zoveel tekort , dat redt je nooit zonder dat je ineens zoveel honger hebt dat je gaat overeten , en je weer terug bij af bent. Doe jezelf een plezier , en kijk bv eens naar het 5:2 dieet. Lijkt me iets voor jou. 5 dagen gewoon eten, dan moet je nog wel ff kijken hoeveel kc. En 2 dagen 500/600. Wat jij nu doet houdt niemand vol . Succes. 
22 jun 18 door lid: annemiek rembil
Misschien wat gezonde knabbels in huis halen? Plakjes komkommer met zalm of huttenkase of paprika en radijs met wat hummus. Je kunt bijna niet te veel groente eten. 
22 jun 18 door lid: Yvyvie
Vijfhonderd is wel echt roofbouw plegen op je lichaam. Je geeft ook aan dat het niet voor langere tijd bedoeld was. Misschien kun je proberen om naar de 1500 te gaan? Dat is nog steeds (te) weinig voor je gewicht en activiteiten maar dan heb je al veel meer ruimte om fruit, groente, vezels en eiwit in je dieet op te nemen, waardoor het denk ik makkelijker vol te houden is. En dan val je echt nog steeds af.  
23 jun 18 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
helemaal eens met Annemiek, het 5:2 dieet werkt echt goed. Je geeft je stofwisseling zo elke keer een kick onder its ass :) De andere dagen kan je gewoon je benodigde kcal halen uit gezonde dingen zonder honger te lijden. Voeg lekker veel kip(filet) ei en kwark toe. Dat vult lekker! 
23 jun 18 door lid: Tante Cootje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.